FC Zalău a mai făcut o victimă în Liga a III-a

FC Zalău a obţinut vineri după-amiaza a şaptea victorie a sezonului, câştigând cu scorul de 1 – 0 duelul de pe teren propriu cu formaţia bihoreană, CS Oşorhei. Fără aportul titularilor Florin Istrate, Raul Stanciu, Alberto Vălimăreanu şi Grigore Turda, „alb-albaştrii” nu au practicat un joc foarte bun, dar au reuşit să-şi domine adversarul şi să obţină o victorie la limită, dar importantă în economia clasamentului.
FC Zalău a avut şansa de a intra cu avantaj minim la vestiare, dar şutul atacantului Cristian Tăbârţă, din marginea careului, a lovit bara transversală.
Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 53, de Cristian Bucur, care a reluat balonul cu capul în plasă din cinci metri, după o lovitură de la colţul terenului executată de Alexandru Maria.
„Ştiam că nu va fi un meci uşor, mai ales că ne-au lipsit patru dintre cei mai importanţi jucători de bază. S-a văzut acest lucru în joc, dar cel mai important este că a ieşit bine la final. Punctele sunt cele mai importante. Echipa are un parcurs foarte bun, v-am spus de la început că va trebui să avem puţină răbdare, fiindcă vor veni şi rezultatele pozitive”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
După succesul de vineri, FC Zalău a acumulat 22 de puncte menţinându-se pe poziţia a treia în clasamentul Seriei a V-a. În etapa viitoare, „aşb-albaştrii” vor sta, urmând ca peste două săptămâni să primească vizita celor de la Unirea Jucu.

One Thought to “FC Zalău a mai făcut o victimă în Liga a III-a”

  1. Anonim

    Feliciari sponsorului principal Morar pentru rabdarea fata de antrenorul Olaru.O echipa competitiva se cladeste in timp nu cat ai bate din palme!

Leave a Comment